Translate

luni, 6 aprilie 2009

Barbatii nu inseala!


Uneori te intrebi unde gresesti si ce anume nu merge de fiecare data cand se face seara. Nu sunt misogina, dar cred ca femeile sunt proaste. Cele mai multe, oricum. E o lege a naturii poate sa inseli si sa fii inselat, nu e asta baiul cel mare. Acolo unde dragoste nu e, macar amanti cat cuprinde sa fie. Dar mi se par de-a dreptul de neiertat femeile care ies pe strada, considera ca au un al saselea simt foarte bine dezvoltat, vorbesc cu prietenele despre relatiile lor unice si perfecte, se lauda cu ultimele cadouri primite de la iubit si nu isi dau seama ca iubitul, chiar in acele clipe, incalzeste asternutul cu corpul alteia. Cu ce pret te orbeste un barbat, sa nu mai vezi nici una din cutele cearceafului nebotit de tine?

Femeia cadou
Un ceas scump, o cutie din bomboanele ei preferate, o garoafa in fiecare zi, ceva acolo si inchide ochii fara sa isi dea seama. Nu isi pune niciodata intrebarea de ce ii daruieste atat de des barbatul ei cadouri. Spune ca o iubeste si se simte bine. Si chiar si cand un clopotel suna furios in mintea ei pentru ca parca l-a vazut tulburat cand a primit un beep sau pentru ca a simtit o adiere de parfuim strain, nu reuseste sa inteleaga realitatea. Adoarme si la o gumita orbit intinsa de partener. Clar, o iubeste, doar i-ar da si haina de pe amanta! Ii da atatea cadouri, cum Dumnezeu sa o insele?

Femeia cratita
Poate a inselat-o la inceput, acum cu siguranta nu mai are nici o treaba cu nici o alta in afara de ea. Doar stau impreuna in aceeasi garsoniera intoxicata de fumul lui de tigara. E clar ca pentru el ea este totul, doar s-au mutat impreuna. Nu si-ar mai permite sa o insele. Si-ar da seama imediat. Ea ii face de mancare, ii calca, el o ajuta mereu binevoitor, se mai cearta din cand in cand, dar sunt aproape casatoriti. ce naiba, acum este barbatul ei! Mai are un pic si ii pune streangul de gat si verigheta pe deget. Sigur nu o inseala!
Uneori mai sta pana noaptea tarziu cu baietii la o bere si mai vine cu urme de ruj pe guler, dar e clar ca un coleg a venit cu sotia si aceasta s-a imbatat. Pe tine nu te-a sunat, dobitocul, cand a vazut ca mai vin femei, dar na, si asa nu ai fi iesit! Dimineata trebuia sa pleci la munca.

Femeia diva
Arati senzational, esti fenomenala! Cine s-ar mai putea compara cu tine acum? Esti o zeita a frumusetii! Barbatii iti cad la picioare si cu siguranta dupa ce au gustat din buzele tale nu se mai uita la nici o alta in jur. Cum sa te insele? Tu ii inseli, bineinteles, dar ei sunt cu totul sub mrejele tale. Intorc capul si mosnegii dupa tine si suspina a tinerete pierduta. Chiar te-ai combinat cu profesotul tau de la universitate si te simti atat de bine cand colegele tale nu banuiesc nimic. Toate barfesc de cat de bun e proful, dar nici una nu stie cu adevarat, in afara de tine.
Vai, ti se pare ca unul dintre victimele frumusetii tale nu te-a mai sunat cam demult. ce dracu face? Oricum, este insurat, poate il tine nevasta legat de pat. dar vai, nici nu iti mai raspunde la telefon, iar dupa doua zile nici nu mai exista numarul. Pe profesor l-ai lasat tu, bineinteles, in nici un caz nu a inceput sa iasa cu o alta studenta mai proaspata. Esti o zeita a frumusetii, cu siguranta barbatii sufera prea mult din cauza faptului ca esti fenomenala, asa ca din cand in cand iti mai abandonezi din victime. Dar nu, ei nu te-ar insela niciodata pe tine.

Completati voi lista cu femei usor de inselat?

4 comentarii:

Anonim spunea...

Femeile indragostite sunt cele mai usor de inselat. Pentru ca sunt atat de absorbite de metodele prin care pot cuceri incat uita sa citeasca semnele care-i indica faptul ca iubitul o inseala...

Elena spunea...

Corect! :) Inca o categorie care imi scapase. Nu neaparat ca ii scapa semnele, dar cu siguranta nu vrea sa le accepte. Inchde singura ochii si refuza sa vada adevarul.

Anonim spunea...

Femeia cratita, logic. Cred ca peste 90% de cazuri in care barbatii inseala au ca iubita o
"Femeie cratitia"... pe langa asta, nu cred ca barbatii cumpara cadouri atat de des, si mai ales atunci cand inseala

Elena spunea...

Exagerarile din text sunt voite, pentru a arata cum vad femeile in cauza lucrurile. Isi amintesc si ce au primit de la iubit anul trecut si se simt ca si cum le-ar fi pus Dumnezeu mana in cap. Cel putin asa mi-au parut mie cele pe care le-am cunoscut. Dupa doi ani de relatie li se parea extraordinar si spuneau ca nu au cum sa fie inselate pentru cadourile primite in urma cu un an.