Translate

joi, 30 aprilie 2009

Nu vrei sa ma asculti? Nu primesti.... Sic!







Femeile au idei trasnite! Bine, asta nu cred ca este o noutate pentru nimeni, dar v-ati gandit vreodata ca pentru a forta mana barbatilor sa faca ce vor femeile, acestea ar putea intra in greva de... sex? Serios acuma, e subiectul la care barbatii se gandesc cel mai des si defineste actiunea lor... preferata.



Ei bine, ideea nu e a mea, ci a femeilor din Kenya. Cateva mii de femei din aceasta tara vor intra in greva de sex timp de o saptamana pentru a convinge politicienii sa puna capat crizelor interne care macina tara. Ei, vedeti ce iese cand iau femeile fraiele in.... mainile lor?



Organizatia Femeilor pentru Dezvoltare i-a cerut atat nevestei presedintelui Mwai Kibaki, cat si sotiei premierului Raila Odinga sa participe la actiunea de protest. Dar asta nu e tot. Organizatia va da ea insasi bani la prostituate sa nu lucreze o saptamana. Asta da rai pe pamant pentru Biserica. Va imaginati? O tara intreaga in care nu se preacurveste. Nici macar cu voie, dapai fara voie!



"Am analizat toate temele de discutie ale barbatilor si am decis ca sexul este raspunsul", a spus doamna Subow, citata de ziarul Evenimentul Zilei. Pai nici nu ne indoiam ca sexul nu ar fi raspunsul la vreo intrebare. Problema e cum pui intrebarea. A mai adaugat si ca "sexul nu apartine niciunui trib (n.a. fina observatie feminina), nu are un partid politic (n.a. simpla deductie feminina) si se intampla chiar si in cele mai sarace gospodarii (n.a. Serios? Adica e o chestie strict de instinct uman? La dracu, mie mi se parea ca devine o afacere!)"



Serios acuma, nu ca e o idee buna? Ca sa sfarsim o criza, amenintam cu alta, mult, mult, dar mult mai grava! :D





Niciun comentariu: