Translate

marți, 7 aprilie 2009

Acum e randul femeilor sa nu insele!





Oricat ar afecta orgoliul masculin aceasta afirmatie, sunt multi si barbatii care sunt inselati fara sa isi dea seama si fara ca macar sa le treaca prin gand ca poate partenera le pune coarne. Din nou, excludem cazurile in care sentimentele de iubire sunt reciproce. Dar da, dragi barbati, oricat de dulce, de inocenta este femeia de langa voi, probabil v-a inselat si nu v-ati dat seama niciodata. Femeile sunt proaste, dar nici barbatii nu sunt mai straluciti cand nici nu banuiesc ca pupa ce a... pupat si altul.


Barbatul deschis si inselatul ideal


Oricum, si el inseala. Nu il intereseaza foarte mult ce face partenera atata timp cat nu ia vreo boala ciudata de pe unde umbla. Si el are viata lui separata. Uneori se intreaba de ce mai sta cu ea, dar na, e a lui si o pastreaza. Alteori se gandeste ca au o relatie speciala si ca se incadreaza in cuplurile cu relatii deschise. Poate merg si alt gen de experiente erotice mai indraznete, ca doar nu il deranjeaza sa isi imparta partenera.


E o intruchipare perfecta a metareprezentarii. El stie, ea stie, el stie ca ea stie, ea stie ca el stie, el stie ca ea stie ca el stie, ea stie ca el stie ca ea stie. Sic, ce inteligenta sunt cu metareprezentarile mele! Dar acesta este cazul ideal de a inseala, in care toata lumea e de acord cu toata lumea. Sa vedem insa acum si categoriile de barbati care nu au nici cea mai mica idee ca sunt inselati.


Barbatii burete


Au o incredere oarba in femeia de langa ei. Este perfecta, este zeita, intruchiparea divinitatii pe pamant. Orice ar spune, are dreptate! Nu a mai vazut pana la ea o femeie care sa nu greseasca niciodata! Multumeste in fiecare zi cerului ca i-a scos in cale asa ceva. De frumoasa, cine stie acuma, lui i se pare ok, de inteligenta, nu mai e alta ca ea si il iubeste la nebunie. Se mai supara uneori si ii spune asa, mai mult in gluma: "Dobitocule, sa stii ca esti un porc si ca nu mai gasesti tu o vaca ca mine sa stea cu un magar ca tine! (n.a. cacofonia e voita)". Probabil fata a mers des la zoo cand era mica. Dar nu te-ar inseala. Iese numai cu fetele in oras si nu isi permite sa o sune seara, ca sa nu o deranjeze in timp ce barfeste cu fetele. E si ea tanara, vrea sa iasa, sa danseze, are nevoie de aer, si na, o iubeste, ea il iubeste la randu-i, asa ca are incredere in ea! Fugi mai de aici, ca prost mai esti sa crezi ca daca ai suna, nu ar avea telefonul inchis! Cu siguranta nu ai dat pana acuma peste una care sa iti arate ce tratament se aplica unui barbat adevarat. (i hope you'll get the point)


Barbatul de barbat


Esti cel mai tare din parcarea plina de trabanturi! Tu esti o skoda din '60, cand inca o produceau cehii, mai nene, piesa de colectie, nu asa! Femeile intorc capul dupa tine ca dupa masini straine. Doar nah, cehii, am mai spus. Arati perfect imbracat numai in Armani si D&G, uneori te mai cobori la adidas sau nike, dar rar, ca alea sunt mai ieftinache. Parfumul tau il iei din mol si dai pe el de la 100 de euro in sus. Esti fericit ca Dumnezeu te-a inzestrat pe tine cu o asemenea frumusete divina. Femeile cad dupa tine ca mustele si tu te arati indiferent. Te iubeste prietena ta, ceva de speriat! Stie ca are langa ea barbat frumos tare, iti spune mereu ca se teme sa nu o inseli, ca vede ca le umbla ochii la fufe dupa cureaua ta de piele de crocodil. E tinerica saracuta, asa, cam naiva. Nu stie cum gandesc barbatii de fapt. Sta acasa si te asteapta mereu cand tu iesi in oras. Asteapta sa-i dai un telefon, un mesaj deva. Cand se culca, mai inchide telefonul, dar e mai bine, ca nu stie la cat ajungi tu de fapt acasa. Na acuma, nu a dat inca cu capul de pragul de sus, draga de ea, nici prin gand nu i-ar trece ca tu o mai inseli din cand in cand. Si ea sa te insele pe tine??? In nici un caz, gasculitza, juri pe geanta Louis Vuitton pe care i-ai cumparat-o saptamana trecuta!


Barbatul maculatura


Au un serviciu ok, bunut, castiga destul asa, dar au planuri de cariera mari. Investesc bineinteles mult timp in munca lor, iar la sfarsitul zilei ajung sfarsiti acasa. Femeia ii asteapta. Daca sta cu ei, cu cina pusa, cu lumanarele eventual. El mananca si isi cere scuze ca este obosit si se baga in pat. Ce bine e sa ajungi acasa si sa ai ceva cald pe masa! iubita te intelege si te sustine perfect, iti este alaturi, te intelege ca esti obosit. Ea mai iese cu prietenele la cumparaturi, dar na, daca tu nu ai timp, face foarte bine, ca nu trage de tine si nu te obliga sa faci nimic. E cam neindemanatica insa. Uneori se mai invineteste pe solduri de marginile mobilei prin casa, pe sani, cand pune frane bruste si se izbeste de volan. Off, lasa, ca mai incolo ii vei acorda mai multa atentie, saracuta.


Daca nu stati impreuna, e mai lejer, asa. Ii dai un mesaj la pranz ca sa vada ca te gandesti la ea. Seara te suna ea sa iesiti, sau o suni tu direct sa ii spui noapte buna. Ai avut o zi incarcata si maine va fi la fel. Ea iti spune ca te intelege, stie cum merg lucrurile la tine. Ea se va uita la televizor cu mama ei, poate va croseta cu bunicutza in bucatarie. Tu o avertizezi insa ca asa va fi toata saptamana, ii urezi noapte buna si ii spui la sfarsit subtil, sa inteleaga ca esti ocupat: "Ne vedem in week-end". Pana la urma cred ca vei ajunge sa cauti si gaurile din birou la cat timp petreci acolo.



Mie trei tipuri imi vin in minte. Lista e deschisa oricui!

Niciun comentariu: